| Városi Könyvtár Lenti
2020. május 27. Hella napja van Jelenleg 1 látogató van az oldalon Akadálymentes verzió
Hírlevél

Név:

Irányítószám:

Lakcím:

Email:

Az alábbi linken olvasható adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadom
Biztonsági kód:

Írja be a kódot:
Facebook

Szerzõi jogok

Azzal, hogy belp a www.lentikonyvtar.hu weboldalra, elfogadja az albbi feltteleket, mg abban az esetben is, ha nem regisztrlt felhasznlja, elõfizetõje a rendszer egyik szolgltatsnak sem:

A lentikonyvtar.hu bejegyzett domain nv a Vrosi Knyvtr Lenti tulajdona.

Az www.lentikonyvtar.hu weboldalon tallhat tartalom az Vrosi Knyvtr Lenti illetve a forrsknt megjellt szerzõk szellemi tulajdona.

A Vrosi Knyvtr Lenti fenntart minden, a lap brmely rsznek brmilyen mdszerrel, technikval trtnõ msolsval s terjesztsvel kapcsolatos jogot. A laphoz tartoz oldalak tartalmt s kialaktst nemzetkzi s magyar trvnyek vdik.

A kiad elõzetes rsos hozzjrulsa nlkl tilos a lap egsznek vagy rszeinek (szveg, grafika, fot, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktra, eljrs, program stb.) feldolgozsa s rtkestse. A lap tartalmnak egyes rszeit - kizrlag sajt felhasznls cljbl - merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap gy tbbszrztt rsznek tovbbi felhasznlsra, terjesztsre, adatbzisban trtnõ trolsra, letlthetõv ttelre, kereskedelmi forgalomba hozatalra.

Az www.lentikonyvtar.hu weboldal oldalai teljes egszben, a reklmokkal, hirdetsekkel egytt szerzõi jogvdelem alatt llnak, azokbl brmely rszt kivgni, a megcsonktott rszt pedig nyilvnossghoz brmely mdon jrakzvetteni tilos. Tilos tovbb a szerkesztõsg elõzetes rsbeli engedlye nlkl a lap tartalmt tkrzni, azaz technikai mûvelet segtsgvel nyilvnossghoz jrakzvetteni, mg vltozatlan formban is.

A jogosulatlan felhasznls bntetõ- s polgri jogi kvetkezmnyeket von maga utn. A Vrosi Knyvtr Lenti. kvetelheti a jogsrts abbahagyst s krnak megtrtst.

Lehetõsgek a tartalmak leglis tvtelre tovbbkzlsre

Msodkzls a Vrosi Knyvtr Lenti elõzetes rsbeli hozzjrulsval

A hrgynksgek www.lentikonyvtar.hu honlapon felhasznlt hrei s foti szerzõi jogvdelem alatt llnak, a szemlyes s nem kereskedelmi felhasznls eseteinek kivtelvel tilos azokat akr eredeti, akr trt formban brmilyen mdiumban kzlni, sugrozni vagy tovbbadni, rszben vagy egszben szmtgpen trolni.

Bejelentkezes

Felhasználói név:

Jelszó:


Regisztráció

Tarsoldalaink

Eseménynaptár

2020. május   
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Galéria


"Egy túlélő naplója" - találkozó Hárs Gáborral
2020.03.10.
16 db
fénykép van az albumban
Videótár

"Egy túlél? naplója" - találkozó Hárs Gáborral
2020.03.10.
Youtube

Látogassa meg Youtube csatornánkat

Partnereink

Kezdőlap Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti Szerzői jogok Oldaltérkép Látogatók száma: 5,464,842 látogató