| Városi Könyvtár Lenti
2019. október 23. Gyöngyi napja van Jelenleg 1 látogató van az oldalon Akadálymentes verzió
Hírlevél

Név:

Irányítószám:

Lakcím:

Email:

Az alábbi linken olvasható adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat elfogadom
Biztonsági kód:

Írja be a kódot:
Facebook

Szerzõi jogok

Azzal, hogy belp a www.lentikonyvtar.hu weboldalra, elfogadja az albbi feltteleket, mg abban az esetben is, ha nem regisztrlt felhasznlja, elõfizetõje a rendszer egyik szolgltatsnak sem:

A lentikonyvtar.hu bejegyzett domain nv a Vrosi Knyvtr Lenti tulajdona.

Az www.lentikonyvtar.hu weboldalon tallhat tartalom az Vrosi Knyvtr Lenti illetve a forrsknt megjellt szerzõk szellemi tulajdona.

A Vrosi Knyvtr Lenti fenntart minden, a lap brmely rsznek brmilyen mdszerrel, technikval trtnõ msolsval s terjesztsvel kapcsolatos jogot. A laphoz tartoz oldalak tartalmt s kialaktst nemzetkzi s magyar trvnyek vdik.

A kiad elõzetes rsos hozzjrulsa nlkl tilos a lap egsznek vagy rszeinek (szveg, grafika, fot, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktra, eljrs, program stb.) feldolgozsa s rtkestse. A lap tartalmnak egyes rszeit - kizrlag sajt felhasznls cljbl - merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap gy tbbszrztt rsznek tovbbi felhasznlsra, terjesztsre, adatbzisban trtnõ trolsra, letlthetõv ttelre, kereskedelmi forgalomba hozatalra.

Az www.lentikonyvtar.hu weboldal oldalai teljes egszben, a reklmokkal, hirdetsekkel egytt szerzõi jogvdelem alatt llnak, azokbl brmely rszt kivgni, a megcsonktott rszt pedig nyilvnossghoz brmely mdon jrakzvetteni tilos. Tilos tovbb a szerkesztõsg elõzetes rsbeli engedlye nlkl a lap tartalmt tkrzni, azaz technikai mûvelet segtsgvel nyilvnossghoz jrakzvetteni, mg vltozatlan formban is.

A jogosulatlan felhasznls bntetõ- s polgri jogi kvetkezmnyeket von maga utn. A Vrosi Knyvtr Lenti. kvetelheti a jogsrts abbahagyst s krnak megtrtst.

Lehetõsgek a tartalmak leglis tvtelre tovbbkzlsre

Msodkzls a Vrosi Knyvtr Lenti elõzetes rsbeli hozzjrulsval

A hrgynksgek www.lentikonyvtar.hu honlapon felhasznlt hrei s foti szerzõi jogvdelem alatt llnak, a szemlyes s nem kereskedelmi felhasznls eseteinek kivtelvel tilos azokat akr eredeti, akr trt formban brmilyen mdiumban kzlni, sugrozni vagy tovbbadni, rszben vagy egszben szmtgpen trolni.

Bejelentkezes

Felhasználói név:

Jelszó:


Regisztráció

Tarsoldalaink

Eseménynaptár

2019. október   
H K Sz Cs P Sz V

1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Galéria


Kiállításmegnyitóval egybekötött kötetbemutató
2019.10.10.
26 db
fénykép van az albumban
Videótár

Egyszer volt, hol nem volt...
2019.09.24.
Youtube

Látogassa meg Youtube csatornánkat

Partnereink

Kezdőlap Minden jog fenntartva! Városi Könyvtár Lenti Szerzői jogok Oldaltérkép Látogatók száma: 4,901,308 látogató